show emtevisioFestival d'Emtevisió

Festival d'Emtevisió. Un concurs musical on cada setmana enviem cançons relacionades amb un tema concret i els concursants voten a l'estil d'Eurovisió<br>
Actualment hi participen concursants d'arreu dels Països Catalans, els Festivals es composen de 13 Gales i qui n'obtingui més punts, guanya el prèmit de 50€ en Google Play o Apple Store, gentilesa del patrocinador Hipsotech. <br> A la descripció de cada Gala al Youtube i al Facebook, trobareu els enllaços a la llista complerta, la classificació i qui ha fet podi. 
 - EMTVUn concurs musical on cada setmana enviem cançons relacionades amb un tema concret i els concursants voten a l'estil d'Eurovisió
Actualment hi participen concursants d'arreu dels Països Catalans, els Festivals es composen de 13 Gales i qui n'obtingui més punts, guanya el prèmit de 50€ en Google Play o Apple Store, gentilesa del patrocinador Hipsotech.
A la descripció de cada Gala al Youtube i al Facebook, trobareu els enllaços a la llista complerta, la classificació i qui ha fet podi.

Llistes

Festival d'Emtevisió Hivern 2022


Festival d'Emtevisió Estiu 2021Festival d'Emtevisió Primavera 2021Festival d'Emtevisió Hivern 2021Festival d'Emtevisió Tardor 2020Festival d'Emtevisió Estiu 2020Festival d'Emtevisió Primavera 2020Informació

Festival d’Emtevisió, com participar-hi:

Cada festival es composa de 13 gales, emeses en directe els dissabtes a mig quart de nou del vespre. Podeu veure els directes a la pàgina principal de l’EMTV.

Cada Festival coincideix amb les estacions de l’any: Primavera, Estiu, Tardor i Hivern.

Cada gala te una temàtica, explicada a la darrera gala i les cançons que enviem han de tenir relació amb aquesta temàtica.

Al Facebook de l’EMTV hi ha un esdeveniment amb l’explicació del tema.

Busquem a Spotify la cançó més adhient, copiem l’enllaç compartit, i anem al Music League ens registrem amb el nostre compte d’Spotify i ens adherim al Festival actual. Allà enganxem l’enllaç a la gala en curs.

Les primeres 7 gales votem 58 punts: 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 i 1 punts i enviarem cançons fins dimecres a les 20:00.

Per les darreres 6 gales tenim 36 punts extres, 94 en total. Almenys 12 han de ser per una cançó de la llista que no coneixies i enviarem cançons fins dimecres a les 20:00.

El plaç per votar les cançons dels altres finalitza el dissabte a les 20:00.

Qui més punts faci al final del Festival, rebrà un prèmi de 50€ en una tarjeta pel mòbil o la tablet i haurà d’enviar una foto amb el prèmi i una perruca rosa.

Les actuals Perruques Roses

Una infografia explicativa (?)

De mentre no la millorem, tenim aquesta.

Com participar-hi

Aquí hi ha una explicació de principis del Festival, han canviat moltes coses, però de mentres no tinguem una de més actualitzada, ja serveix per fer-se una idea 😅

FASE 0 Com enviar una cançó al concurs. Festival d’Emtevisió. EMTV.

Fase 1 Votacions. Festival d’Emtevisió. EMTV.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍


Servidor Discord EMTV

Estem treballant en el web!